Avslöjande: alla som är över 65 och som är för sköra skall dödas

Dr. Jon Tallinger som avslöjade hur våra äldre dödas systematiskt. Dr. Jon Tallinger som avslöjade hur våra äldre dödas systematiskt.

Detta i artikeln är faktiskt en bidragande orsak till varför jag engagerar mig allt mer för att driva Enade Sverige dvs att det fanns en plan på att döda våra äldre. Dr. Jon Tallinger avslöjar här med dokument som styrker detta.

Ni kan läsa själva nedan har jag sparat ned dokumentet i bildformat (för säkerhetsskull). Det är helt sinnessjukt att svensk sjukvård ger dessa direktiv. Det är så uppenbart varför man gör detta också. Det krävs inte medlemsskap i MENSA för att förstå. Men likväl hoppas jag att de ansvarigas huvuden börjar rulla illa kvickt. Samtiden är verkligen helt galen och detta är bara ytterligare ett tecken på det. Tack till Dr.Jon Tallinger för detta avslöjande.

Insaxat från https://projektsanning.com/2020/09/19/jon-tallinger-nytt-avslojade/
"Nu från region Örebro läns landsting.
I detta dokumentet framgår att alla som är över 65 och som är för sköra (enl CFS) för IVA-behandling ska få palliativ vård.
Det vill säga:
Klarar man inte IVA så får man morfin istället för syrgas.
Man får inte sjukvård alls om man inte klarar IVA.
Därför dog nästan 6000 äldre.
https://drive.google.com/file/d/1xtxs3XUvzottnZTd1SdFdo8qACHJXuTO/view
John Tallinger"

DELA GÄRNA!
Skrivet av Bosse Jonsson för Enade Sverige

Kommentera gärna:

 • Kjell Holmsten • 16 november 2020 21:11:26
  Ett människoliv har noll och inget värde alls om du är över 65 år och uppbär parasitär pension! Bill Gates är duktig på att klura ut fantastiska föreläsningar om viktiga mål i livet. Ett är att leva gott så länge det går men inte längre än till pension då blir du parasitär.
  Detta folkmord av äldre har pågått under många år. Själv har jag upplevt det på nära håll som undersköterska på ett akjtsjukhus. De äldre dog som flugor när medicinerna fördubblades under varma torra dagar med inget eller knappt vatten alls dog de uttorkade. När jag försökte ge dem vatten orkade de inte dricka när jag sa till om detta så sa läkaren bara att jag skulle försöka igen för det blir inget dropp när de är över 70? Detta var på 1980 talet. Långvården skeppade över patienter til akutsjukhusen på sommaren, många kom aldrig tillbaka till livet igen.
  Detta folkmord har pågått länge utan att anhöriga i nämnvärt antal protesterade, eller också var de totalt maktlösa mot överheten.
 • Gunnel Andersson • 7 november 2020 13:20:38
  Jag tror att både aktiv och passiv dödshjälp - dvs mord - på gamla människor har pågått länge. Enda skillnaden nu är att det blev så många gamla under kort tid som dödades. Jag vet att på 90-talet vägrade vården att sätta dropp på min mormor då hon låg på sjukhus. Hon dog. Min mamma blev dement och bodde på särskilt boende. Då hon föll och hamnade på sjukhus, fick jag veta att hon "nollats", dvs inte skulle få livräddande insatser om det skulle behövas! Senare vägrade de att sätta dropp när demensen gjorde att hon inte fick i sig tillräckligt med näring och vätska. Jag hamnade i gräl med hennes läkare och med vårdpersonalen om detta. Vad är det för ett nazi-samhälle vi lever i?! Gamla och sjuka dödas i lönndom. Det är obegripligt att läkare agerar Mengele i en så stor omfattning.
 • Helene • 31 oktober 2020 17:48:33
  Aktiv dödshjälp har pågått sedan länge. Det är bara det att det inte har kommit ut. Redan på 60-talet togs det bort vatten från borden för långtidssjuka. De fick torkas ihjäl. Med tiden så har det inte blivit bättre. Nu får ålderdomshemmen mini malt med näring, det är oxå en form av aktiv dödshjälp. Gamlingarna får då andra sjukdomar som bidrar att med undermålig kost drabbas både hjärnan o rörelseapparaten negativt. Nu har vi fått en pandemi . Ja, där gick det undan om något. Med uppmärksamhet hos DR Tallinger synlig gjordes tydligt vilka som skulle få minsta sjukvård om de gamla blev sjuka i Cov-19. Trots att smitta på äldreboenden ,så fanns inga skyddsutrustning till personal att använda. Även om det fanns så fick de inte använda dom på vissa håll. Men att regeringen tillät att bränna upp beredskapslagren som t ex inom sjukvård borde någon få bära hundhuvudet för. Med tiden fick hela apparaten att slå på bromsen efter mycket kritik. Nu skulle gamlingar skyddas! När smittan började minska under sommaren, beslöt FHM att nu kunde våra äldre umgås med sina familjer. Hej o hå, men glädjen varar ju inte hur långt som helst det sägs. Under den senare delen av hösten har pandemin exploderat. Ja, nu blir det åtstramningar igen o kanske än värre. Vaccinationsförespråkare gör gällande ,att nu ska de gamla få vaccinet först,VA, nu ska de skyddas till 100%. Är det inte lite märkligt, här ligger en hund begraven. Jag är mycket skeptisk över den tävlan som görs av pandemi vaccinet. Ingen vill ju ansvara för ev biverkningar hm. Kan det möjligtvis kunna va så att de gamla ska fungera som försöksdjur, där ingen kan hållas ansvariga. Eller framställs det vaccin nr 1 till de i socialgrupper höginkomsttagare och nr 2 till de mindre bemedlade samt de gamla o utstötta . Jag tror mer att hålla restriktioner o lära sig leva med detta en tid framöver.
 • Benny • 29 oktober 2020 17:20:11
  Låter som folk i kommentarsfältet tror att det är friska och krya människor som får palliativ vård. Om man läser noga är det de människor som inte kan utföra nåt i sitt liv utan hjälp, som bara har endast ett fåtal månader kvar i livet som får palliativ vård, aka dödssjuka människor som egentligen bara tar upp sjukhussängar för de personer som verkligen kan räddas och ha flera år kvar i livet.
 • Göran Nilsson • 23 oktober 2020 00:10:24
  Men vad i svenska helvetet är detta??? Detta är ju tankar och instruktioner som är jämförbara med det som hände i Auschwitz, Treblinka m.fl. koncentrationsläger!!!!
  Detta är ju brott mot mänskligheten!!!!!! Makalöst att de människor som författat dessa instruktioner får gå lösa!!!!!
  Jag blir så förbannad så jag vet inte vad jag ska ta mig till, vad är det för dårar som styr detta land?
 • Jan-Ola Gustafsson • 22 oktober 2020 21:13:06
  Suveränt arbete! Tack för denna insats och lycka till framledes!
 • Kerstin Sundberg • 22 oktober 2020 17:51:31
  Det är så bedrövligt altsammans. Här kan man begå mord ostraffat i regeringens namn.
  Är själv 73 år, med svår astma. Det hade ju varit stupstocken för min del.
  Jag är så arg, svårt att hantera det som händer. Att inte anhöriga lägger sig i mer,
  att stilla se på när ens föräldrar dör en plågsam död!
  Folk idag tror inte på att en spade är en spade.
  Enklare är att lita på regeringen.
  Inte ifrågasätta, förneka alla dessa dödsfall.
  Det var inte min mamma som dog.
  Nån måste stå till svars för detta. Fi fn
 • Marina Engelmark • 22 oktober 2020 15:36:09
  Är detta dagen Sverige, fy fan rent utsagt. Även gamla som är svaga ska behandlas med respekt.Tack för att vi fått ta del av detta.
 • baldur vidarr njålsson • 20 oktober 2020 15:31:15
  Gjelder denne orning Sveriges nye landsmenn, ???
 • madeleine kock • 20 oktober 2020 09:50:26
  Ett utmärkt sätt att bli ha med det tärande köttberget. Bostäder kommer loss.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln