Enade Sverige bygger sin egen plattform

Jag har under en tid nu funderat över var och hur vår framtida plattform för partiet skall hålla hus. I samtiden vrider Facebook åt skruvarna allt mer och censurerar i allt högre frekvens fritänkare, fler och fler blir blockerade och yttrandefriheten som en gång fanns är väldigt snart ett minne blott!

Vidare för att citera min post på facebooksidan: "Att vara kvar på Facebook kommer inte vara möjligt då vi har extremt stora problem med hur deras verksamhet sköts i det tysta. Vi kräver yttrandefrihet och transparens från Facebook som dagligen tystar fritänkande individer och frihetstänkande grupper och sidor. Enade Sveriges plattform här kommer troligtvis bli nedstängd relativt snart med tanke på vad vi står för." 

Ja och nu sitter jag alltså här och skriver premiärinlägget på nya ES-Nyheter. Min tanke är att producera allt material och publicera det här på enadesverige.se och sedan kan ni sympatisörer dela direkt härifrån eftersom varje artikel som skrivs här får en egen unik webblänk.

Den 8 Oktober publicerade Enade Sveriges engelska facebooksida en kort video om vår syn på Facebook och våra krav på dom:

Våra krav på Facebook

(Du behöver Adobe Flash Player för att se videon. Skaffa den senaste versionen för din dator gratis här)

DELA GÄRNA!
Skrivet av Bosse Jonsson för Enade Sverige

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter

Etiketter